Анджелина Джоли загуби войната с  Брад Пит за френската им

...
Анджелина Джоли загуби войната с  Брад Пит за френската им
Коментари Харесай

Анджелина Джоли загуби войната с Брад Пит за френската им винарна

Анджелина Джоли загуби войната с  Брад Пит за френската им винарна.Върховния съд в Лос Анджелис постанови, че актрисата би трябвало да показа всички документи в нейно владеене, в границите на един месец.

Освен това, Анджелина Джоли ще би трябвало да съобщи всички съглашения за дискретност, които е подписала през последните осем години по време на брака й с Брад Пит.

Анджелина Джоли загуби войната с Брад Пит

Анджелина Джоли загуби войната с Брад Пит за френската им винарна 23.05.24 18:59 Българската политика се трансформира в шумни бракове, разводи и информационни клоунади 23.05.24 18:40 Обвиненият в нападението над Роберт Фицо е работил, поради противоречие с политиката на държавното управление 23.05.24 18:21 Доживотен затвор за барикадиралият се служител на реда, упрекнат в преднамерено ликвидиране 23.05.24 17:49 Украински дронове още веднъж са в небето над Татарстан, оповестена е паника в петролната рафинерия „ Танеко “ (ВИДЕО) 23.05.24 17:28

Бившата звездна двойка води правосъдни борби за развода си от години. Те вюват и за тяхната винарна „ Chateau Miraval ”, оценена за 500 милиона $.

SafeNews напомня, че Анджелина Джоли възнамерява да напусне Лос Анджелис, заявявайки, че „ Холивуд не е здравословно място “.

Тя показа, че евентуално не би станала актриса, в случай че през 2023 година започваше работа в сектора. Може би би обмислила да играе на сцената, само че сигурно не и с живот и кариера в Холивуд.

Пребиваването под светлината на прожекторите в продължение на повече от две десетилетия явно се е отразило на Джоли.

Тя се оказа още по-силна цел на таблоидите, откакто се разведе с Брад Пит преди седем години. Стресът стигна до такава степен, че през 2018 година, по време на фотосите на продължението на кино лентата на Дисни „ Господарка на злото “ тя видя нещо.

Че гласът ѝ се е трансформирал спрямо времето, когато за първи път изигра приказната злодейка.

Източник: NOVA

Още вести четете в: Живот За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР